Переможець "Танців з зірками" Євген Кот зізнався, що йому довелося пережити зраду коханої дівчини. Виявилося, що та зрадила йому зі співаком і колегою Антоном Савлеповим.

Читайте Знай в Google News!

Попри те, що Євгена Кота називають найсексуальнішим учасником" Танців з зірками", навіть йому довелося пережити біль зради та розчарування у коханні. Славу він здобув після гарячих дуетів з Надею Дорофєєвою, Мішель Андраде та Ксенією Мішиною.

Євгеній Кот, фото: instagram.com/kot_jenya
Євгеній Кот, фото: instagram.com/kot_jenya

Водночас Євген Кот є порядним сім'янином і люблячим чоловіком. Він вірний своїй дружині чемпіонці з художньої гімнастики і з танців на пілоні Наталії Татаринцевій. Проте, як він зізнався в інтерв'ю для програми "Зірковий шлях", його самого неодноразово зраджували.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

До шлюбу з Наталією Татаринцевою він зустрічався з танцівницею Маріам Туркменбаєвою, з якою познайомився на популярному талант-шоу "Танцюють всі" і готовий був створити сім'ю. Але після трьох років напружених стосунків дівчина зрадила його з одруженим лідером гурту Quest Pistols Антоном Савлеповим. Вона виступала з цим колективом і це був службовий роман.

Євгеній Кот, фото: instagram.com/kot_jenya
Євгеній Кот, фото: instagram.com/kot_jenya

"Вони там загуляли. Не втримали дещо у штанях, ось і все", - прокоментував Євген кіт.

Євген Кот зізнався, що готовий був пробачити своїй дівчині і вони з'їхалися знову. Проте зради повторилися. Після пережитого танцівник мав безліч несерйозних романів, доки не зустрів свою теперішню дружину.

Танцівник розповів, що тоді у зраді коханої він звинувачував себе, адже Маріам Туркменбаєва пішла від нього зі словами, що він не розвивається.

"Мені їхня близькість снилася, коли вона повернулася, і коли почався знову цей холодок... На той момент я ще був готовий їй пробачити. Я страждав", – поділився Євген Кот.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 19-річна онука Софії Ротару збирається заміж за мільйонера: "Йому не потрібне зіркове прізвище". Онука Софії Ротару Софія Євдокименко розсекретила свого нового бойфренда. Модель показала обличчя обранця, але не назвала його імені.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль виставила груди напоказ у дивній сукні та шкіряних рукавичках: "Не естетично"

Також "Знай.ua" писав, що Бужинська підкорила пристрасним поглядом і глибоким декольте: "Дивіться"