Відома українська блогерка Анастасія Покрищук прославилася завдяки участі в четвертому сезоні реаліті-шоу під назвою "Від пацанки до панянки".

Дівчина привертає інтерес до своєї персони через епатажної і яскравою зовнішність, яка заснована на численних хірургічних втручаннях. У соціальній мережі Instagram дівчина зареєстрована під ніком "Just Queen", і частенько радує шанувальників новими фото і відео, паралельно відповідаючи на питання публіки.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно Анастасія ділилася архівною фотографією, на якій позує перед дзеркалом до численних пластичних операцій. А зараз виклала фото кота безшерстої породи - канадський сфінкс. "Дрібний п✅дор", - написала вона під знімком втомленої тварини, що лежить в ковдрі з малюнком метелика.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Як же красиво фоткає твій новий айфон або це Пі🌞ор такий красивий ,не зрозумію", "А скільки йому вже?", "Маленький милий красунчик", "Який він класний) ❤️милий, з любов'ю сморить", "Солодкість, у мене такий же Жорян", "Перший раз бачу такого красивого "п✅дор", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, сама перероблена "пацанка" ляпнула розумне слово не подумавши: "Ніхто не думав, що я у*бу"

Як повідомляв "Знай.ua", сама перероблена "пацанка" показала себе до пластики: знайдіть 10 відмінностей.

Знай.ua писав, сама перероблена з Пацанок передала Привіт колишнім: "П*дори". Одна з прихильниць вирішила поцікавитися, які прізвиська своїм колишнім давала дівчина. І цензурних слів у відповіді не було.