Популярна співачка Віра Брежнєва виступає на сцені вже майже 20 років. І хоча настільки багатому досвіду можуть позаздрити багато артистів, на шляху до успіху вірі довелося боротися зі страхом сцени. Про це співачка розповіла під час зйомок проекту Нового каналу "Супер Топ-модель по-українськи".

Читайте Знай в Google News!

"Я людина вразлива, емоційна, я абсолютно жива. Але раніше дуже хвилювалася, коли входила в кадр. А коли виходила на сцену, в перші секунди навіть серце завмирало", — зізналася Віра.

Віра Брежнєва, фото: Instagram
Віра Брежнєва, фото: Instagram

Цю проблему співачка вирішувала в два етапи. Спочатку вона усвідомила проблему і зрозуміла, що вона дійсно є. Після цього-пропрацювала її.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

"Я пояснила собі, що виходжу туди, де мене люблять. Ми просто звикли до того, що нас судять, але конкретно в цьому випадку дуже важливо про це забувати, — розповіла Брежнєва під час зйомок модельного реаліті Нового каналу. - Адже коли я виходжу на сцену, люди дивляться на мене, аналізують виступ, сприймають мене по-різному. Але я спочатку виходжу і уявляю, що в залі є любов. Це мені дуже допомагає".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, 38-річна Віра Брежнєва повністю роздяглася в новому кліпі, найінтимніше прикривали лише зірочки.

Як повідомляв Знай. ua, Віра Брежнєва оголила розкішні груди в прозорому плащику.

Також Знай. ua писав, що Віра Брежнєва видала, навіщо зняла юну дочку у відвертому кліпі.