Анна Седокова - популярна українська співачка і екс-солістка тріо "ВІА Гра", яка вже протягом довгого часу проживає на території Російської Федерації.

Пару місяців тому виконавиця вийшла заміж за 28-річного латвійського баскетболіста Яніса Тімма і хвалилася фотографіями в соціальній мережі Instagram з весілля з молодим коханим.

Читайте Знай в Google News!

Користуючись можливостями карантину, Седокова відкрила свій інтернет-магазин авторських робіт. У ньому можна спостерігати всіляку одяг для дому. А зараз Анна опублікувала чергове відео, яке відноситься до власного бренду і "Чорної п'ятниці".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Жінка постала в костюмі-кімоно, зробивши досить глибоке декольте, фокусуючи увагу на розрізі. "Я сьогодні сама купила все про що мріяла, а ти?", - написала вона у підписі до відео. "Краса-щось, якщо не носити її як прапор як зброя як кімоно", "я напевно нічого в моді не розумію, але цей костюм би точно не купила ні за 20, ні за 12 тис", "Я сьогодні купила сертифікат на весільну сукню, духи собі і свекрухи і ще купу всього в органік шопі, загалом, чорна п'ятниця вдалася", "Чому не 120 000 погано Вас маркетингу Анна навчають", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Седокова покаялася за забутий поцілунок з Меладзе: "Я зомліла від щастя"

Як повідомляв "Знай.ua", "Вже бабуся": Седокова після третього заміжжя заговорила про "термін придатності жінок"

Знай.ua писав, гаряча Седокова прикрила "сором" квітами: "Не борюся зі старістю"