Відома українська телеведуча Ольга Фреймут, яка нещодавно була учасницею шоу "Танці з зірками" частенько радує багатотисячну аудиторію яскравими фото і відео на своїй сторінці в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Також 38-річна телезірка любить роздавати поради українцям у соцмережі про те, як себе правильно поводити на публіці. На її сторінці вже вийшла ціла серія роликів на тему етикету. Нещодавно Ольга вирішила на якийсь час зробити паузу у своїй діяльності та взяти участь у теплій осінній фотосесії.

Як можна побачити на фото, Фреймут одягнена в червоний в'язаний светр з об'ємними рукавами-ліхтариками. Затишний образ знаменита леді доповнила жіночною шовковою хусткою зі стриманим бежевим принтом, яку створило інклюзивне українське ательє Lady Di.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Найкрасивіша ❤", "Стиль 🔥❤️", "Прекрасна 😍", "Яка мила дівчинка 👱‍♀️❤️👄", "Красуня🔥", "Яка ж ви вишукана 😍", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

    Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

    Нагадавши, раніше Ольга Фреймут розповіла, як "Ревізор" змінив її життя, була мамою-одиначкою без грошей.

    Як повідомляв портал Знай.uа, Ольга Фреймут зізналася в пікантному минулому на всю країну: "Вербували в повії".

    Також портал Знай.uа писав, що Ольга Фреймут навчила українців правильно їсти бургери: брати в обидві руки заборонено.