Христина Асмус-популярна російська актриса і колишня дружина коміка Гаріка "Бульдога" Харламова.

Вона частенько радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram новими відео і фото, прославившись роллю скромної Варі в телесеріалі "Інтерни" і скандальними постільними сценами у фільмі "Текст".

Читайте Знай в Google News!

Зараз 32-річна зірка поділилася кумедним відео про те, як у неї проходить вечір п'ятниці. Дівчина постала в яскравому купальнику прямо на вулиці. На ній також можна помітити розстебнуту куртку і фату, а в руці пляшку горілки. Христина Асмус йде по дорозі, постійно озираючись і ридаючи. "А як проходить ваш вечір п'ятниці?", - написала вона у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

"Христина тільки не мерзніть, хоча з горілочкою напевно жарко", "Від стоматолога приїхав видалив зуб, але мабуть у Христини все куди крутіше", "А що вона кричить не зрозумію ?", "Вже не цікаво дивитися на ваші кривляння, ось правда. Ні почуття гумору, ні дотепності, нічого вже не залишилося, якийсь суцільний треш для Галі з 5Б", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Стрельнули з пістолета", - Асмус після розлучення з Харламовим видала, що ледь не позбулася ока.

Як повідомляв "Знай.ua", розведена Асмус зовсім зневірилася і вийшла до шанувальників в трусах.

Знай.ua писав, Асмус і Харламов ділять майно після розлучення: що "заслужила" красуня з інтернів за 7 років шлюбу.