Анастасія Волочкова-Російська танцівниця і балерина, яка продовжує насолоджуватися "райським місцем", відпочиваючи на Мальдівах, і підігрівати інтерес шанувальників до свого інкогніто-коханого.

Жінка частенько радує своїх фанатів новими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, особливу увагу приділяючи фірмовому шпагату.

Читайте Знай в Google News!

На Мальдіви Волочкова вирушила з новим залицяльником, силует якого періодично постає на знімках, що публікуються в соцмережі. Однак обличчя його досі ніхто з фанатів не бачив. "Дизайнерський купальник від коханої людини. #анастасияволочкова #волочкова #балет #Росія #Москва #любов #радість #enjoy #love #спорт #відпочинок # Мальдіви #море #sunsiyamiruveli #maldivianacom"—- написала балерина під новою фотографією. Вона постала в імпровізованому купальнику, лежачи прямо на піску.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Можна помітити, що верхньої частини купальника на танцівниці немає. Груди прикриває лише пісок. Жінка розляглася, схрестивши ноги і розвинувши руки в сторони.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Волочкова розсунула ноги і нарешті показала коханця: "Було за ким..". Волочкова відключила коментарі до фотографій з відпочинку. Однією з таких виступає позування біля басейну з додатковою парою рук.

Як повідомляв "Знай.ua", Волочкова станцювала балет в купальнику і ластах: "У нас тут спека"

Знай.ua писав, Волочкова знайшла спосіб збільшити задоволення: "Мені здається, так ще довше"