Ольга Цибульська - відома українська виконавиця і телеведуча, яка частенько радує своїх шанувальників новими публікаціями в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно зірка кардинально змінила імідж, а зараз постала в червоній напівпрозорій сукні.

Читайте Знай в Google News!

"Скільки тобі років? Не питай навіщо. Скоро зрозумієш. Капець.⠀Настрій - #привітпятниця і total red. Хочеться піци і просекко, а в реальності - зйомки до ночі і робочі вихідні. Тільки, якщо у тебе Гарячий вечір-пам'ятай, що у кожної кішки повинні бути з собою в сумочці засоби безпеки на ️️всі ️ ️ випадки життя: запасні капронки, презерватив і нейтралізатор алкоголю. Останній і від піци, і від просекко, і від стресів, і від токсичних колишніх. Буде добре вранці, навіть якщо добре було ввечері. Повний детокс. Ну и ладно. P. S Кіс, якщо вже на те пішло, не забудь після другого коктейлю закусити сім-картою. про всяк випадок", — написала вона в публікації.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Ох, сім-карту краще проковтнути ще до першого келиха, а то хіба мало...а вранці буде невтішним", "Мені 30років. Ви така прекрасна! Як вам це вдається", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кума Дзідзьо Цибульська зізналася в любові до чоловіка, і це не благовірний: "Я не робот, я - жінка"

Як повідомляв "Знай.ua", Цибульська зізналася у стосунках з тренером " Танців з зірками": "Чоловік знає″

Знай.ua писав, кума Дзідзьо Цибульська перетворилася на дівчинку-кокеточку: "Ніби мені 18..."