Співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом і спокушає образом.

Зараз зірка, якій лише ледачий не приписував роман з молдавським музикантом Даном Баланом, знаходиться на піку популярності.

Читайте Знай в Google News!

35-річна виконавиця – зразок жіночності і стилю для багатьох українок, і недосяжний предмет жадання для шанувальників чоловічої статі. Нещодавно Тіна поділилася на своїй сторінці в соцмережі Instagram дуже чуттєвим жіночним відео зі зйомок реклами для ювелірної компанії "Укрзолото".

У кадрі артистка постала в напівпрозорій сатиновій сукні. Образ Кароль доповнила масивним золотою обручкою, природним макіяжем і красивою укладкою волосся.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

"Колекція прикрас для Укрзолото – це моя відповідь на питання "Де знайти натхнення?" Оточуйте себе тим, що надихає і наснажує. Щасливий той, хто здатний на щастя в повсякденності", - написала співачка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше спокуслива Тіна Кароль обеззброїла чоловіків "ногою Анджеліни Джолі".

Як повідомляв портал Знай.uа, прозора сукня Тіни Кароль зрадницьки видала пікантну деталь.

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль одягне українок у золото: "Ключ до натхнення".