Тіна Кароль - відома українська співачка, актриса і телеведуча, яка частенько балує шанувальників новими фото в соціальній мережі Instagram.

Однак зараз відео за участю виконавиці було опбуликовано на іншому акаунті. Жінка здивувала фанатів розв'язною поведінкою за лаштунками з телеведучим Юрієм Горбуновим.
Читайте Знай в Google News!

Артистка осідлала знаменитого колегу по шоу "Танці з зірками" під час однієї зі зйомок. Вона забралася на коліна до здивувався Горбунову, який до цього сидів на стільці з мікрофоном і планшеткою в руках.

Тіна Кароль постала в блискучій білій сукні з напівпрозорим подолом і декольте. А після несподіваної дії, встала з артиста і випадково зачепила ногою освітлювальний прожектор.

"Огооо, Тинка та ще пустунка", "краще б так Дана осідлала", "Я сподіваюся вона просто через нього переступала", "Підкажіть, будь ласка, звідки цей момент?", "Огидно, як ш....... Як це вже набридло", " Ну Юра той ще джетельмен. Замість того що б встати і подати їй руку і допомогти переступити, сів розвалився і Тіна змушена була переступати через нього", — написали користувачі на обох фан.сторінках Тіни Кароль і Дана Балана.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль вперше розповіла про своє щастя: "Моя відповідь на питання"

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль дозволила розглянути інтимне місце для поцілунків: "Ціна 100 грн"

Знай.ua писав, Горбунову і Осадчій передбачили долю Зеленських: "Ви наступні президент і перша леді"