Олена-Крiстiна Лебідь - наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка. Вона вже багато років є телеведучою програми "Аферисти в сiтях" на Новому каналі.

Дівчина частенько радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 330 тисяч чоловік. Вона регулярно радує їх цікавим контентом.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу українська телеведуча поділилася цілою серією знімків зі спеціальною маскою, що додає обличчю світіння, збільшує губи і прилаштовує ельфійські вуха. "Твоє обличчя після Чорної п'ятниці. Особисто я купила кліпси і ліжко. А шо у вас?",- написала вона в підписі до фотографій зі збільшеними губами, вухами і пальчиком у роті.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Особисто я купила повітря, ну як купила... Чорна п'ятниця-безкоштовно дістався", "Я нічого, але я чекаю замовлену книгу, яку обіцяли привезти тиждень тому, але щось йде не так... Сподіваюся, прийде))", "Та все під питанням Навіщо я всю ту фігню накупила", "Урвала книги по оооогромной знижці. Дуже милі фотографії", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, наречена Розенка Лебідь показала іншому красеню, що у неї під спідницею: "Я не очікувала"

Як повідомляв "Знай.ua", подружка Олени-Христини Лебідь відмовилася купатися голяка на очах експрем'єра Розенка: "Пляжі порожні"

Знай.ua писав, наречена Розенко Лебідь у білій сукні поставила крапку в інтризі з весіллям.