Відома українська співачка, солістка рок-групи The Hardkiss Юлія Саніна, яка бере участь в шоу "Танці з зірками", часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram.

Так, цього разу зіркова красуня поділилася з фанатами незвичайним фото, на якому продемонструвала свої ідеальні ніжки.

Читайте Знай в Google News!

На новому чорно-білому фото Юлія відображена на задньому сидінні автомобіля. Перед камерою вона з'явилася в спокусливому образі - на ній темна прозора кофтинка, під якою видно чорний бюстгальтер, а зверху накинула довгі незвичайний піджак. цей наряд тільки підкреслив витончену фігурку зірки і її довгі стрункі ніжки. Волосся співачки розпущене і недбало укладене, а на її обличчі яскравий макіяж, вона з викликом дивиться в камеру. У підписі до фотографії Саніна написала: "Все було так. 500 000 переглядів на YouTube. Mua & style @slavachaika. Hair @vitalik_datsiuk. Outfit @valerykovalska. Photo @d1ff".

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Саніна з Hardkiss розпалила чоловіків пристрастю - очі кішки, душа рокерки.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що солістка "The Hardkiss" Саніна в обіймах гарячого партнера на "Танцях з зірками" присвятила себе коханому.

Також портал "Знай.ua" писав, що Юлія Саніна з The Hardkiss відзначає 30-річчя, фанати зізналися в коханні.