Оля Полякова-популярна українська співачка і актриса, відома більшості також як "Суперблондинка".

Жінка активно веде свій профіль в соціальній мережі Instagram і регулярно бере участь в різних телевізійних проектах.

Читайте Знай в Google News!

36-річна виконавиця хітів "нічна жриця" і "Королева ночі" нещодавно радувала своїх шанувальників новими відео в Stories, на якому показувала, як омолоджується за допомогою популярних косметичних процедур. Серед них ударнохвильова терапія ніг і сідниць, і "фотошоп" для шкіри лазером Genesis.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

А зараз вона постала оновлена після проведених чергових процедур. "Ну що, пупсики мої. Я позалицятися за своїм обличчям. Дивіться, як я блищу, блищаю. І сьогодні у мене буде неймовірний образ. Вийти в прямий ефір, показати як я буду перевтілюватися? Або не хочу? Пишіть: хочу/не хочу", — розповіла вона в Stories соціальної мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олю Полякову шарахнули ударною хвилею в п'яту точку: краса вимагає жертв. Варто відзначити, що над привабливою зовнішністю і гладкою шкірою співачки працювали відразу два фахівці в чотири руки. Судячи по звуку, як від електрошокера, можна сміливо припустити, що дані процедури досить болючі.

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова показала, як красуні-доньки вмовили її на екстрим посеред Києва: "Берегти"

Знай.ua писав, Полякова "піднялася" в небо, але її і там впізнали: "Ніякого особистого життя"