Український гуморист, провідний актор "Кварталу 95" Євген Кошовий надіслав відеолистівку фронтмену гурту 5'nizza Сергію Бабкіну.

Читайте Знай в Google News!

Відповідне відео було розміщене у розділах сторіз на сторінках Кошового і Бабіна у соціальній мережі "Інстаграм".

Комедіант надіслав музиканту своєрідну реакцію на його новий хіт "Бомба-ракета".

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

У короткому відео лиса голова Кошового з'являється у кадрі і звертається до Сергія та його дружини Сніжани, а потім показує свою доньку, яка лежить на підлозі. Дівчинка підняла обидві ноги угору і робить ними кругові танцювальні рухи.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

"Це відео зробило Наш День. Просто не міг не поділитися! Переглядаємо цілий день і заливаємося! Дорогий мій Євген Кошовий, дякую від душі! Це космічно смішно! Може челендж запустимо?" — написав на це у відповідь Бабкін, натякаючи, що радий побачити інтернет заповненим потішними народними відео, які демонструють глибокий і щирий захват від музичної творчості. Адже не так давно (та й досі) тікток гримить від Chica Bamboni колективу MOZGI.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Сергій Бабкін з родиною пополювали на гриби, Лісова "здобич" вражає.

Як повідомляв Знай. ua, Бабкін "втратив" штани в день народження улюбленого хлопчика.