Російський виконавець Сергій Лазарєв, якому приписують роман із виконавицею Ані Лорак активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

Читайте Знай в Google News!

Так, нещодавно артист опублікував нарізку відео, на якому все, що не увійшло в його шоу на youtube "Плохие песни" із російською акторкою Мариною Федунків. На початку відео він їй виконує хіт: "Я люблю тебя Марина все сильнее и сильней".

"😂😂 Что осталось "за кадром" и не вошло в эфир "Плохих песен" 😂 и слава Богу!! 😂😂🤦🏻‍♂️ осторожно! матюки! 18+ ! P.s. А тем временем мы на 3 месте в трендах Youtube 👍🏻", - підписав Лазарєв кумедне відео.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На початку зірки грайливо дивляться в камеру, поки Лазарєв співає, Федунків розляглась у кріслі і бедрами, наче танцює шлюбний танець. А потім звинувачує Лазарєва у фальшстарті, мовляв вона вже приготувалась.

  • "Я люблю тебя Марина все сильнее и сильней, тьфу бл***, - співає Лазарєв.
  • "Ці твої фальшстарти мене дістали, я тільки зібралась...", - у відповідь каже Марина, встаючи з положення лежачи.

Потім Федунків кашляє, а Лазарєв одразу підхоплює і переводить в актуальний нині жарт: "Коронавірус?".

"Ні в мене астма", - відповідає Марина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, приховували стосунки? Любовні ніжності Лорак і Лазарєва "відшукали" в мережі, Мурат би позаздрив.