Українська співачка кримськотатарського походження Джамала (Сусана Джамалдінова) співає на сцені з 2021 року. Але справжній пік її популярності почався після перемоги на Євробаченні-2016.

Увага шанувальників і преси до темноокої голосистої красуні не зменшилася і донині. Незважаючи на те, що Джамала поки не дає живих концертів через карантин, вона не йде в тінь-а, навпаки, випускає нові хіти, з'являється в різних інтерв'ю і телепередачах, активно веде свою сторінку в Instagram. ДО РЕЧІ, новий альбом Джамала пообіцяла вже в 2021 році.

Але ось остання публікація співачки стривожила її аудиторію. Під фотографією, на якій Сусана Джамалдінова показала свіжий модний лук, з'явився дивний підпис:

" ти ж пам'ятаєш, коли все погано, яскравіше-яскравіше і посмішку ширше! ❤️ ⠀Dress to impress #юрийжуйков Hat @ruslanbaginskiy_hats", — написала артистка.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще


Фанати, не знайшовши на просторах інтернету такої цитати, стали розпитувати Джамалу, що у неї сталося і чому "все погано". Адже виглядає співачка просто приголомшливо. Артистка відображена в яскравій червоній сукні в леопардовий принт і чорному капелюсі від дизайнера Руслана Багінського.

На губах, природна краса яких підкреслена ніжною персиковою помадою, сяє щира посмішка. Однак деякі шанувальники прийшли до висновку, що очі співачки видають змученість і втому. Джамала на розпитування загадково відмовчалася. Хочеться вірити, що у неї все в порядку, а підпис до фотографії — це просто фраза.

Нагадавши, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал " Знай.ua " повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал " Знай.ua" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.