Міла Кузнєцова - знаменита українська модель плюс-сайз, блогерка і володарка бюста 13-го розміру. Дівчина стала рекордсменкою в нашій країні за розміром грудей, але ж вона у неї природна, Бід пластики і силікону. Красуня зібрала величезну аудиторію у своєму Instagram, яку тепер часто радує яскравими публікаціями. Так, цього разу зіркова красуня показала в мікроблозі звабливе фото, на якому позує у вишуканому вбранні.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Міла з'явилася, стоячи на тлі блискучої фотозони, схожої на закулісся "Танців з зірками". На ній коротеньке золотисте плаття, яке ледь утримує величезний бюст. Поверх плаття дівчина одягла свою стрічку з конкурсу краси. У підписі до публікації Кузнєцова написала: "Коли ви любите себе, ви світитеся зсередини. Ви залучаєте людей, які люблять, поважають і цінують вашу енергію. Все починається з того, як ви себе почуваєте. Відчуйте себе гідним, цінним і вартим того, щоб отримувати найкраще, що може запропонувати життя. Будь магнітним". Фанати в захваті від нового образу соковитої красуні, її завалюють компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Нагадаємо, насолити колишньому, зробити пластику, "продати" себе – як соціальні мережі змінюють життя.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: татуювання для дівчат – що робити, а що краще немає.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська Кардашьян позбулася купальників і показала свої "диньки" з "персиком".