Настя Каменських порадувала фанатів милим відео після насиченого робочого дня. А потап чекає кохану вдома і дивиться серіал "Бригада".

Читайте Знай в Google News!

Популярна українська співачка Настя Каменських, яка після багаторічного дуету з Потапом вийшла за нього заміж і почала сольну кар'єру, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу зіркова красуня попросила Потапа сказати щось для її підписників в телеграмі.

"Милаши😍 А сосиски зло😂", - підписала відео Каменських.

На новому відео Настя з ефектним макіяжем, а Потап із порізаним пальцем - діставав сосиски без Насті.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Приїжджаю додому, а Льошка дивиться "Бригаду" - ніколи не бачив, а я скучила за тобою, кохаю тебе", - сказала Настя, чмокнувши Потапа в лоб.

Потап каже, що "Бригада" - чудове кіно про любов і дружбу, спитав також, чи не потрібно йому оправдання, чому дивиться такий старий серіал.

"Я палець сьогодні порізав, бо без жінки, яка тусується і записує класні пісні, доводиться самому відкривати сосиски, а це небезпечно", - зазначив Потап.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.