Американська співачка Біллі Айліш тепер підкорює не лише вершини хітпарадів, але й соцмережу "ТікТок". Одна з її останніх публікацій доволі ексцентрична — вона засовує собі до рота голову грифу гітари.

Читайте Знай в Google News!

Також це відео завдяки шанувальникам Айліш можна переглянути і в соцмережі "Інстаграм".

Як розповідає сама співачка на відео, коли їй було 15, вона змогла повністю взяти у рот верхівку грифу гітар-укулеле. Цей трюк вона повторила і на відео задля своїх підписників.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Біллі Айліш змогла закріпити свої досягнення, і мільйони людей по всьому світу змогли побачити розтягнутого рота зірки. Такий образ сподобався і самій музикантці, чи, принаймні, хоч повеселив її — про це каже дзвінкий сміх дівчини наприкінці запису.

Біллі Айліш, скріншот відео
Біллі Айліш, скріншот відео

Укулеле — це чотириструнний щипковий музичний інструмент, який нагадує маленьку гітару. Найбільшого поширення він історично набув на Гавайях (де й здобув свою сучасну назву), а пізніше й у США й по всьому світу. Для Айліш це дуже важливий інструмент — саме для нього теперішня зірка писала свої перші пісні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Невиліковна хвороба скалічила життя Біллі Айліш: кумир підлітків боїться вийти на вулицю

Як повідомляв портал Знай.uа, груди неповнолітньої Біллі Айліш справили фурор у мережі.

Також Знай.ua писав, Співачку Біллі Айліш внесли в "чорний список" через нелюбов до Трампа: "Руйнує країну і все, що важливо".