Українська телеведуча Леся Нікітюк не боїться виставляти себе у незручних ситуацій і демонструвати холоднокровну витримку і байдужість до злих язиків. Саме тому вона не боїться, що українці побачать, що зірка нишпорить руками по трусиках гарячої білявки.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний ролик з'явився у розділі сторіз на сторінці однієї з учасниць цього бардаку Валерії Полянської, яка також працює на Новий канал.

На обох блондинках блискучі сценічні костюми, і саме з ним у Полянської й виникли проблеми, з якими й допомагала розібратися Нікітюк.

Скріншот інстаграм-сторіз
Скріншот інстаграм-сторіз

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Королева ламінату" впилася очима у промежину партнерки і намагалася застібнути застібки на блискучому боді (яке сама Нікітюк називає комбідресом, хоча в нього є рукава). Маніпуляції зірки збоку мали дещо двозначний вигляд, над чим іронізувала й вона сама, а також оточуючі.

"Почекай, капремонт, заміна мастила", — жартують чоловіки за кадром.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нещодавно Леся Нікітюк повернулася на програму "Розсміши коміка". Вона зробила це, як завжди яскраво і стильно.

Також Знай повідомляв, Леся Нікітюк вбралася в стильний осінній образ і вирушила гуляти містом. При цьому вона написала в мережі, що буде гуляти поки не ввели жорсткий карантин.

Нещодавно Знай передавав, що Леся Нікітюк різко змінила імідж і розповіла, навіщо вона це зробила. Лиса голова телеведучої підірвала мережу.