Актриса, яка зіграла Хюррем Султан у "Величному столітті"" Мер'єм Узерлі, опублікувала новий пост у своєму Instagram. На ньому вона знову постала в образі Хюррем, що дало фанатам надію на повернення Мер'єм в серіал. Однак ніяких офіційних підтверджень тому Мер'єм, яка зараз вагітна, не надавала.

У новому пості Узерлі виклала колаж з усіх кіногероінь, яких їй довелося зіграти в кінематографі. Найцікавішим і впізнаваним, звичайно, був образ коханої дружини султана. Однак і в інших ролях Мер'єм була блискуча-їй йдуть і пістолет в руках, і образ фатальної красуні в салоні шикарного авто.

«🎥🎬 ❤️ ... Продовження слідує 😊 😎 з нетерпінням чекаю # 2021🔥", – підписала вона колаж.

Всього за 10 хвилин після публікації, фото набрало більше двадцяти тисяч лайків, і позначки "подобається" все додається. Фанати навперебій пишуть, як прекрасна Мер'єм, не приховуючи свого захоплення.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Узерлі пішла з "Величного століття" після нервового зриву. Батько її першої дочки розірвав з нею стосунки, дізнавшись, що актриса збирається народити дитину — і це коли Мер'єм була на четвертому місяці вагітності. Такий вчинок підкосив Мер'єм, вона розірвала контракт з продюсерами серіалу і поїхала.

Зараз у 37-річної Узерлі все добре. Вона зустрічається з американцем, що живе в Берліні, правда, поки не розкриває його імені, І вже в січні 2021 стане мамою другої дочки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Величне століття: хто щиро любив Нігяр-калфу незважаючи на її підлу душу

Як повідомляв портал " Знай.ua", бліда і змучена: зірка" Величного століття " Мер'єм Узерлі показала, що з нею зробила вагітність