Наталія Корольова досить відома радянська, українська та російська естрадна співачка і фотомодель, яка частенько радує своїх шанувальників новими знімками і відео в соціальній мережі Instagram.

Зовсім недавно 47-річна виконавиця кардинально змінила імідж, вирішивши зробити афро-локони. В iнтернеті після такої зміни зовнішності заговорили, що жінка стала схожа на свого чоловіка як дві краплі води.

Читайте Знай в Google News!

Кілька місяців тому співачка зі своїм чоловіком Сергієм Глушко, більш відомим під псевдонімом Тарзан, опинилися у великому скандалі, пов'язаному зі зрадою чоловіка і подальшому шантажі. А зараз Наташа Корольова опублікувала кілька відео в Stories, де веселиться і співає.

На першому відео виконавиця зазначила адвоката Іру Достман і заспівала разом з нею пісню Валерія Меладзе під назвою "Текіла-любов", виконавши рядки: "Pамість слів про мою любов. Я кричу про біль".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На наступних відеозаписах була відзначена вже Анна Ігошина і колектив "POPANBAND" під час виконання пісні відомого українського співака і танцюриста MONATIK "Кружит".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Наташа Корольова після зрад Тарзана засвітилася з його молодою копією у халатику: "Дуже хочу"

Як повідомляв "Знай.ua", Королева втратила близьку людину, помер після важкої боротьби за життя: "Стільки ще хотів..."

Знай.ua писав, Тарзан став жертвою двох підступних жінок, за Королеву помстилися.