Американська телезірка порадувала фанатів спекотними фотографіями з відпочинку.

Популярна американська телезірка і бізнесвумен Кортні Кардашьян, яка є старшою сестрою відомої світської левиці Кім Кардашьян, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, цього разу зіркова красуня показала спокусливі фото, на яких позує на відпочинку.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Кортні з'явилася під час розкішного відпочинку, вона сидить на бортику басейну, опустивши ноги у воду. Позасмагати модель вийшла в сексапільному роздільному купальнику, який практично зливається зі шкірою, так що ставати ледь помітним. Її волосся вологе і зачесане назад, а на її очах модні сонцезахисні окуляри, вона і так і сяк позує фотографу. Кардашьян не підписала свою публікацію, зате фанати кинулися активно обговорювати нові фотографії зірки, засинаючи компліментами в коментарях, багато відзначили, що Кортні приголомшливо виглядає, а її формам можна тільки позаздрити.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Також портал "Знай.ua", що гаряча Кортні Кардашян в непристойно відвертому вбранні з'явилася в несподіваному місці.