Відома українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк) зараз будує кар'єру в Російській Федерації. Вона активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

Нещодавно виконавиця презентувала новий кліп на пісню "Страждаємо і любимо" і вона вже встигла стати хітом, адже за п'ять днів відеоробота Лорак зібрала на YouTube понад 1.7 мільйонів переглядів і 7.6 тисяч пальців вгору.

Читайте Знай в Google News!

До цього жінка ділилася свіжими фотографіями з останньої зйомки, а зараз в Stories Instagram опублікувала беззвучне відео, на якому постала в латексному костюмі, залишивши невеликий трикутний розріз декольте.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

42-річна Ані Лорак знаходиться близько декількох вбраних і білосніжних ялинок, і робить кілька повторюваних рухів - підсуваючись до ялини тулубом і "нюхаючи" її, і відсуваючись від неї.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ані Лорак у спокусливому халатику запросила фанатів у гримерку: "Любити". Так що ж краще: стійкий образ, або змінюватися з часом і відчуттями?

Як повідомляв "Знай.ua", Лазарєв знайшов заміну Лорак і образив жінку: "Фальшстарти мене дістали, я тільки зібралася..."

Знай.ua писав, жартівники поглумилися над Ані Лорак - пародія на новий кліп зірки рве мережу. У відео співачка з'явилася ніби на вечірці в якійсь квартирі, вона стала самотньою героїнею заходу, а в кінці кліпу навіть придбала "німб".