Зараз в ефірі телеканалу СТБ виходить нове шоу "Холостячка", в якому свою другу половинку шукає відома українська актриса, яка виконала головну роль в гучному серіалі" кріпосна", і переможниця" Танців з зірками " Ксенія Мішина. Красуня активний користувач Instagram, де часто радує фанатів яскравими публікаціями. Цього разу зірка показала спокусливе фото, на якому з'явилася у вузькій білій сукні, яка підкреслила пружне декольте.

Читайте Знай в Google News!

У підписі до фото Мініна написала: "Ви вірите в долю? Чи вважаєте, що все вирішене і вже якщо є на те воля всесвіту, то все станеться. Або ж думаєте, що все наше життя – це низка випадковостей, які і плетуть мереживо життя? Світ так влаштований, що скільки б відповідей ми не отримували, питань завжди залишається на порядок більше. Як же хочеться, щоб в моменті все було зрозумілим, таким кристально ясним і надійним. Щоб ніколи не сумніватися, не боятися, не включати розум. Жити з чистого серця, веденої лише тотальною довірою до світу і себе.

Я думаю так можливо, але це вміння, мабуть, купується по дорозі. По шляху помилок, смутку розчарувань і нездійснених надій. Але що найдивніше, варто тільки прийняти з вдячністю цей шлях, задум тут же розпускається як квітка лотоса, і все стає на свої місця. Але щоб дійти в цю точку, потрібно пройти весь шлях, з усіма етапами: і ясну квіткову галявину, і лісову стежку, і навіть болотистий ділянку. Не озираючись, не зупиняючись, лише з подивом розглядаючи все що зустрічається тобі по дорозі".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чоловіки з радістю біжать на кастинг "Холостячки" – Решетник розкрив пікантні деталі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Україні проміняли "Холостяка" на "Холостячку", подробиці нового реаліті.

Також портал "Знай.ua" писав, що переможниця "Танців з зірками" Мішина розкрила подробиці інтимних сцен.