Відомий російський гумористичний актор Максим Галкін, який вже 19 років одружений з примадонною російської естради Аллою Пугачовою і виховує з нею двох дітей, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, цього разу Максим показав у мікроблозі кумедне відео, яке зняв удома. У ролику можна помітити все сімейство Галкіна-і Аллу Борисівну і Близнюків Гаррі з Лізою.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, хлопчик лежить на дивані і насолоджується увагою мами і сестри. Пугачова робить синові масаж стоп, а Ліза стоїть і обмахує його подушкою. Все це Максим Галкін знімає на телефон і каже за кадром, що у Гаррі "будні падишаха", мовляв, добре він влаштувався, що всі за ним доглядають. У підписі до публікації гуморист написав: "Заходжу в кімнату вчора, а там така картина. І тобі масаж ступень, і над головою опахало. А сьогодні з ранку діти привітали маму з Днем Матері!". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Галкіна, багато розчулюються зоряному сімейству.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Галкін показав 71-річну Пугачову "у всій красі", стрункі ніжки і не тільки.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кіркоров, Буйнов і Пугачова зовсім забули про хворого Моїсеєва, ось вона – дружба.

Також портал "Знай.ua" писав, що Галкін показав "молоду матусю" Пугачову в день народження близнюків – ридала від ніжності..