Популярна українська телеведуча, добре відома глядачам за програмами "Все буде добре" і "Неймовірна правда про зірок" Надія Матвєєва часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Так, нещодавно зіркова красуня поділилася з шанувальниками яскравими фото, на яких з'явилася в стильних обновках. Новий гардероб буквально омолодив телезірку, вона виглядає дуже мило і свіжо.

Читайте Знай в Google News!

"Яскравих фарб в день. Мені не вистачає зухвалості вибрати тотально білий в сірі зимові будні. Здається, що доведеться навшпиньки ходити, щоб у щось не вляпатися. А Світлана Нікітчина, дизайнер бренду @asl_fashion_boutique і натхненниця, бачить мене такою. І вкотре переконуюся, що саме цілісний образ, а не окрема нова річ, відразу створює настрій, радує і розбурхує по-хорошому. Це ніби я відчула в собі те, чого раніше не помічала, а Світлана це розгледіла і показала. В якому фото більше гарного настрою 1, 2, 3?",- розповіла Надія. Фанати в захваті від нового образу зірки, її завалюють компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Нагадавши, ведуча "Все буде добре" Надія Матвєєва піддалася шкідливій звичці, небезпечній для здоров'я.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що ведуча "Все буде добре" Надія Матвєєва показала свою маленьку волохату радість.

Також портал "Знай.ua" писав, що телеведуча Матвєєва зізналася в захопленні жінками.