Настя Каменських порадувала фанатів милим фото в яскравому образі

Популярна українська співачка Настя Каменських, яка після багаторічного дуету з Потапом вийшла за нього заміж і почала сольну кар'єру, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Нещодавно зірка презентувала новий чуттєвий кліп, а у своєму мікроблозі тепер показала кілька кумедних відео-бумерангів зі зйомок її кліпу.

Читайте Знай в Google News!

У коротких роликах Настя на повторі робить один і той же рух, на деяких відео вона кокетливо задирає своє вбрання, оголюючи апетитні стегна. Як видно, перед камерою вона з'явилася в довгій сукні з розрізами, декорованому сріблястими паєтками, поверх якого вона накинула чорну шкіряну куртку, а на її ногах чорні черевики на підборах. Найбільше уваги привертає шевелюра зірки - її пишні кучері розпущені і розпатлані вітерцем, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото Каменських написала: "On the set of"Vibe". Показати вам бекстейдж зі зйомок? Ставте ✅ в коментарі, якщо хочете його побачити". Фанати в захваті від нових відео зірки, її завалюють компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.