Популярний український виконавець Melovin, який брав участь у "Євробаченні", в образі Мериліна Менсона закурив у ліжку і викликав шквал емоцій.

Читайте Знай в Google News!

Костянтин Бочаров - справжнє ім'я співака - поділився із українцями досить зухвалим чорно-білим кадром. Артист із чорними нафарбованими очима лежить у ліжку з білою постільною білизною В зубах тримає цигарку. На Melovinі лише піджак на голе тіло, а поруч під ковдорою - букет із листя.

Меловін // www.instagram.com/melovin_official/
Меловін // www.instagram.com/melovin_official/

Melovin виглядає занадто брутальним і красивим чоловіком - доволі атмосферний кадр викликав море емоцій підписників, які висловили свої думки і почуття в коментарях.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Ну ,Мэл🔥🔥🔥Ч/б эстетика истинно твоё🖤Так красиво и атмосферно🖤", "Ти почав нас балувати❤️😍😂", "По-моему,рубашка лишняя🔥", "Вай😍Шикарен,без вариантов!)🖤", "А можно рядышком прилечь? 😅", "не, ну звабныккк🔥", "Такой прям Ален Делон из старых фильмов) Мне нравится💦"

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, улюбленець Данилко Melovin зізнався у розладі психіки: "Почало переслідувати щодня"

Як повідомляв портал "Знай.ua", улюбленця Данилка звалила з ніг важка хвороба, ліків проти цього немає ніде: "Що зі мною відбувається..."

Також "Знай.ua" писав, що Бужинська підкорила пристрасним поглядом і глибоким декольте: "Дивіться"