Стриптизер Сергій Глушко (сценічний псевдонім — Тарзан), зараз переживає повторний пік популярності. Ось тільки слава ця чорна. Майже забутий чоловік Наташі Корольової знову привернув до себе увагу преси, зізнавшись у зраді. З тих пір Тарзану не сховатися від праведного народного гніву, які б відчайдушні спроби він до цього не робив.

Цього разу Тарзан пішов на зовсім вже "крайні заходи", прикинувшись Мері Поппінс — героїнею Памели Треверс і легендарною нянею. В елегантному капелюшку і дуже вільних штанях, що нагадують спідницю, Глушко сфотографувався для свого Instagram, підписавши фото: "я полетів , але обіцяв повернутися...😁.

Ех, Тарзан, нікуди ти вже від карми не полетиш. Прихильники езотерики сказали б, що і безгрошів'я, на яке він нещодавно поскаржився, зовсім не від локдауна, а від того, що не втримав свого "жеребця" у вузді і зв'язався з Анастасією Шульженко, Боженька-то все бачить.

Шанувальники відреагували на пост Глушка по-різному. Фотографія не стала занадто популярною - за 11 годин трохи більше двох тисяч лайків.
"На допомогу чи що полетів? У 12000 вклався?", "Клоун", " Г.... під парасолькою", "Сподіваюся ти не надгробок чиє то сів..." - писали фанати. Всі інші коментарі були в схожому Ключі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Наташа Корольова після зрад Тарзана засвітилася з його молодою копією у халатику: "дуже хочу"

Як повідомляв " Знай.ua", Наташа Корольова втратила близьку людину, помер після важкої боротьби за життя: "стільки ще хотів..."

Знай.ua писав, Тарзан став жертвою двох підступних жінок, за Наташу Королеву помстилися.