Актриса Ірма Вітовська у своєму Instagram зворушливо розповіла про роль, яка її змінила всередині.

У кожного актора є особлива роль. Така, у якої вчишся, для якої змінюєшся і в якій пізнаєш нові грані себе. Причому роль не обов'язково повинна бути серйозною. Зачепити до самої глибини душі свого виконавця може навіть комедійний персонаж.

Для Ірми Вітовської це була роль Влади Кози в гангстерській сімейної комедії Коза Ностра.

Комедія знімалася в декількох локаціях, включаючи українські Карпати та Італію. За сюжетом, героїня Ірми Вітовської- "секретний український інгредієнт" у допомозі повернення колишньої могутності італійському мафіозі.

Вперше в історії європейського кінематографа головна героїня великого комерційного міжнародного кіно – Українка, – зазначає PR-служба фільму. - Режисером нового комедійного українсько-італійського проекту виступив італієць Джованні Дота, володар 50 номінацій і 22 нагород міжнародних фестивалів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

" 2,5 місяців ти жила в мені.. Ми разом полюбили і пізнали прекрасну Італію, ці краєвиди, ці містечка і міста, ці піни і море.. Різноманіття та ментальність цих земель.. Сакральність родини, романтизм у її мешканців, які годиною, є наївними та прагматичними водночас. А ще, любов до своїх старих стін, вілл, парків, що сягають римської епохи.. до старих батьків, до всіх бамбіні.. неймовірна тактильна залежність обійм , як прояв доброго ставлення чи привітання. Я рада була поділитись знаннями про Україну, про наші особливості, про нашу історію і про те, що довгий час пройде, поки інфозавіси впадуть..( Мені багато, що вдалось з Тобою донести про правду. Вдалось зацікавити і багато хто вже збирають речі, щоб відвідати Україну )) А ще вивчити ті, чого не знала.. Торкатися долонями руки Венери, якої торкалися сотні поколінь... А ще вкотре переконатись, що випадковостей не буває.. Так мало бути... І ми знаємо це з Тобою, дорога моя Влада Коза) Дякую за ті, що була мною цю осінь, вчила і вчитимеш мене італійської мови надалі;) та за ті, що маєш вже частку і житимеш в кадрі! До зустрічі по той бік екрану, моя дорога!!! Нехай тобі полюбляти! Люблю, Grazie.."—- написала Ірма Вітовська.

Далі вона повторила той же текст італійською мовою. Шанувальники оцінили публікацію і написали, що з нетерпінням чекають "Коза Ностру" на екранах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 82-річний Ален Делон перед побаченням з Богом зізнався в немислимому: "ненавиджу...."

Як повідомляв " Знай.ua", Меладзе постане перед судом за плагіат на безсмертного Цоя.

Знай.ua писав, Ірина Білик до 50-річного ювілею зважилася показати себе "без гриму"