Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

Зовсім недавно чоловік знаменитості, шоумен Юрій Горбунов виставив зворушливе селфі, на якому показав переможців останнього випуску шоу "Танці з зірками". Так, вперше за всю історію проекту перше місце розділили відразу дві пари - Санта Дімопулос і Макс Леонов, а також Юлія Саніна і Дмитро Жук.

Варто відзначити, що спочатку кубок завоювала саме Санта Дімопулос, змагаючись проти Юлії Саніної і Надії Мейхер, проте несподівано для телеглядачів вручила нагороду рок-діві Саніній, адже та вчилася танцювати з нуля, в той час як інші учасниці вже мали досвід в бальних танцях. Для шанувальників шоу такий фінал став справжньою несподіванкою, проте багатьом дане скандальне рішення зовсім не сподобалося.

"Ну що, Санта віддала кубок Юлі, значить у нас дві пари переможців!

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Вітаю всіх з закінченням крутого сезону!!"

Фолловери не пройшли повз: "Клоунада на плюсах, браво👏 👏 👏", " цікаво, самим ведучим і суддям цей цирк не противний?! 🤨 ", "Юлі нах*** той кубок не потрібен)) зі сторони Санти то дуже смішно було 😆 Юля найкраща😍 🥰", "шоу " Танці" сьогодні здобуло мільйони хейтерів", "Але, Юля його не взяла.".