Українська актриса і телеведуча Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників новими фото і відео в соціальній мережі Instagram.

За життям 54-річної жінки стежать понад 700 тисяч чоловік і вона вже якось показувала ролики зі своїми собаками породи чихуахуа — Жасмин і Джессі.

Читайте Знай в Google News!

Зараз Ольга Сумська знову опублікувала відео з ними, але тільки в Stories, про те, як відбувається їх купання. "Джессіка, з легким паром тебе. А Жасмин скиглить, зараз буду тебе виймати", - говорила актриса протягом усього відео, а в кінці досить хитро засміялася.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Сумська перебуває у шлюбі з актором Віталієм Борисюком ще з 1996 року. У них є 17-річна дочка Анна, а ось першим чоловіком знаменитості був актор Євген Паперний, від якого у Ольги є 29-річна дочка Антоніна. Телеведуча періодично ділиться в Instagram знімками, на яких постає з чоловіком, молодшою і старшою дочкою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Сумська приміряла образ медсестри: до такої лікуватися вишикується черга. Артистка, яка довгий час не зраджувала своєму стилю, вирішила поділитися несподіваним перевтіленням.

Як повідомляв "Знай.ua", Сумська "підстриглася" під каре і розділила фанатів на два табори: "Вже не Роксолана?"

Знай.ua писав, чоловік Сумської несподівано заспівав: "Якщо б українською, конкурентів би не було". Борисюк на відмінно виконав пісню» Снігова королева", яка в цей час грала по радіо.