Популярна українська співачка і ведуча прямих ефірів "Танців з зірками" Тіна Кароль часто радує фанатів яскравими публікаціями в соцмережі Instagram.

Цього разу зіркова красуня показала в мікроблозі яскраві фото в звабливому образі, на яких з'явилася в розкішному вбранні.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Тіна відображена в цікавій локації, перед камерою вона з'явилася на темно-золотистому тлі. На ній витончене чорне плаття цікавого фасону з відкритою спиною, яке трохи оголило милі складочки на боці. Волосся співачки зібране в акуратну зачіску і прикрашене довгою сріблястою бахромою, а на її обличчі акуратний макіяж. У підписі до фотографій говориться: "Прекрасна! by @orest.com.ua. #ТинаКароль #tinakarol". Фанати в захваті від нового образу зіркової красуні, її завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.