Популярна українська блогерка Анастасія Покрищук прославилася завдяки участі в четвертому сезоні реаліті-шоу під назвою "Від пацанки до панянки".

Вона привертає інтерес через епатажної і яскравої зовнішності, заснованої на численних хірургічних втручаннях. У соціальній мережі Instagram дівчина зареєстрована під ніком "Just Queen", і частенько радує шанувальників новими фото і відео, паралельно відповідаючи на питання публіки.

Читайте Знай в Google News!

Зараз Покрищук поділилася цілою серією знімків у всіляких шатах. "Який образ найкрутіший? Як на мене, все ахеренные @maritelll_ знають, шо роблять. Але найголовніше якість, шмотки невбивані! Я часто перу речі, так як засранка,і всьому швидко настає п✅зда, крім речей", — написала вона в публікації.

"Пацанка" спочатку постала в синьому діловому костюмі, потім в яскраво-жовтій піжамі, стриманій ночнушке з халатом, сірому спортивному костюмі і в інших шатах. У деяких образах дівчина вирішила підкреслити пишний пружний бюст. "Естетична насолода", "Бл**ь а можна було фото без шкарпеток?!", "У жовтому дуже красива", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Вішаєтеся на них і цілуєте в ср*ку": сама перероблена з "пацанок" зробила прочухана дівчатам

Як повідомляв "Знай.ua", сама перероблена "пацанка" показала лисого красеня у себе в ліжкуі: "Дрібний п*дор"

Знай.ua писав, сама перероблена "пацанка" показала себе до пластики: знайдіть 10 відмінностей.