Популярний український хореограф Влад Яма, який є суддею проекту "Танці з зірками", часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу шоумен показав милий знімок з сімейного відпочинку в Дубаї, на якому можна побачити його нову екстремальну розвагу. Виявилося, що у відпустці Влад з дружиною і сином вирішили спробувати катання на падлборді.

Читайте Знай в Google News!

"Ні, я не хвалюся здоровою рукою за день до травми. Це наші перші спроби катання на падлборді. Спочатку "відгребли" трохи від берега. Потім, попри невелику хвилю, встати у мене вийшло з першого разу. (Ліля боялася трохи більше, але теж змогла! Коли почав вироблятися на камеру - миттєво впав. Поки купалися / тренувалися / знімали фото/Відео, нас віднесло в бік семизіркового Burg Al Arab. А ось звідти, вже сидячи на колінах і з 20-кілограмовим пасажиром гребти було куди складніше. Хоча фізичне навантаження, особливо в такій красі, тільки в радість. Дякую за ідею @cyclingskiingdancinggirl. Плануємо Цюріх", - розповів Яма в підписі до фотографії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким у сукні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.