Популярна українська акторка, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка".

Зараз вся країна спостерігає, як 31-річна знаменитість будує відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом місяця.

Читайте Знай в Google News!

На своїй сторінці в Instagram Мішина поділилася хорошою новиною – тепер за її життям стежить півмільйона підписників.

"Милі мої, ви можете собі уявити велику міську площу заповнену людьми?! Це ми з вами, хоч ми і розкидані по різних містах і навіть країнах, я знаю як ви вмієте об'єднуватися і знаю, що нас з вами об'єднують одні цінності: віра в любов, чисте серце і пристрасть до життя! Сьогодні нас 500 000!!! Очевидно за що я обожнюю вас – ви, як моя велика сім'я, обіймаєте словами або критикуєте, ваша увага важлива і цінна для мене. Тепер ваша черга! Чому ви зі мною? Пишіть яку цінність для себе бачите на моїй сторінці, щоб я знала як можу стати ще корисніше! Обіймаю і безмірно дякую! ❤️" - написала Ксенія.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як "Холостячка" Мішина пристрасно цілувалася з учасником: "Розтанули, як шоколадка".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Холостячку" Мішину забрали на найромантичніше побачення – мрія кожної жінки.

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина вперше зізналася в коханні: "Її шукає кожен".