Популярна травесті-діва Монро обожнює епатувати публіку яскравими витівками, вона активний користувач Instagram, де публікує фото, відео та розповіді про своє насичене життя.

Читайте Знай в Google News!

Однак буквально днями Монро вирішила підняти досить гострі теми, які в нашій країні обговорюються дуже і дуже нечасто.

Про це стало відомо завдяки короткій stories Монро у мережі Instagram.

Історія Монро, скріншот: Instagram
Історія Монро, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Ось йду, табличка, вхід. А як увійти без допомоги? Може я чогось не знаю?", - заявила Монро.

Монро опублікувала історію в своєму мікроблозі, де показала вхід до будівлі на якій було видно табличку - що це вхід може допомогти потрапити в будівлю людям з інвалідністю. Однак на ділі, за фактом є тільки сходинки, жодних дзвіночків і пандусів для спуску на колясці.

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно Монро дала відверте інтерв'ю Каті Осадчій для її "Світського життя", в якому розповіла, що багато хто з тих друзів, хто починав разом з нею, вже померли.

Не секрет, що 42-річна травесті - діва Монро щоосені святкує свій творчий День народження - день, коли народилася співачка Монро. Катя Осадча запитала артистку, чи вітають її друзі. На що Монро відповіла: "Багато людей, які починали зі мною, вже померли".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Монро розповіла про розгульне життя: "Багато людей, які починали зі мною, вже померли".

Як повідомляв Знай.uа, гаряча травесті-діва Монро розсунула ноги, і всі ахнули.

Знай.uа писав, засмучена Тодоренко заговорила про розлучення з Топаловим: "Є моменти".