Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Ще недавно знаменитість оголосила про радісну новину - вони з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим чекають на другу дитину. Малюк з'явився на світ 19 червня, хлопчика назвали Селім-Гірай. Варто відзначити, що парочка також виховує 2-річного сина Еміра-Рахмана.

Так, артистка виставила яскраву серію кадрів, відправившись на відпочинок зі своїми трьома головними чоловіками, вибравши для канікул перед Новим роком спекотний Єгипет. Щаслива матуся показала, як бавиться в блакитній воді її старший син, а після і себе з молодшеньким під час купання, ніжно обіймаючи малюка. Відпочивав з Джамалою і її тато - Алім Джамаладінов, якого зірка показує публіці досить рідко, як і інших членів сім'ї. Зірковий дідусь виконав для крихітки-онука Сеіта-Бекіра кілька кумедних кримськотатарських пісеньок, яких йому співала і його мама, передаючи з покоління в покоління.

"Наш другий день на Марсі!

Такі хвилини, коли зустрічаються різні покоління, не замінить ніщо.

Мій батько носій дуже крутих кримськотатарських пісень. Їх маленькій мені співала моя бабуся, а зараз він співає своїм онукам ❤️

Перша пісня — “Хамсі”, українською — риба кілька. Переклад: «Поклала я кільку на пательню, почала танцювати. Потім побачила, що риба згоріла, стала плакати».

Ось така пісня 😂

Щаслива, що маю такі хвилини 🙏🏾"

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше