Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео, в якому вирішила навчити українців етикету, запустивши нову рубрику під хештегом #етикетзфреймут. Так, артистка цього разу показала, як правильно поводитися за столом, запросивши в гості красуню-сестру Юлію.

Ольга видала, чи обов'язково бажати "смачного" тому, хто насолоджується трапезою. Виявляється, це зовсім не обов'язково в Україні, але, наприклад, у Франції та США вважається абсолютно доречним. Фреймут зазначила, що людина, яка вже їсть, може і вдавитися, відповідаючи "спасибі". При цьому зірка нагадала, що дуже неввічливо відставляти тарілку в сторону і зізнаватися, що наїлися.

"Чи обов‘язково казати «Смачного!»? Ні.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Особливо, коли людина вже щось їсть, а їй доводиться відповідати. Так можна і вдавитися...

Такі фрази як «bon appetit”, чи «enjoy”, характерні для Франції та США. В Україні доречно бажати «смачного» перед початком трапези.

Ще до теми: неввічливо відсувати тарелю і казати: «Я наївся».

І для моїх скептичних фоловерів- етикет рекомендує, а не нав‘язує."

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".