Донька відомого співака Філіпа Кіркорова Алла-Вікторія відсвяткувала своє 11-річчя. Дівчинці вручили розкішний подарунок, якому можуть позаздрити абсолютно всі дорослі, а також Алла опублікувала вельми святкове фото просто з крижаної ковзанки.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу "Только никому".

Публікація доньки Кіркорова, скріншот: Instagram
Публікація доньки Кіркорова, скріншот: Instagram

"У кожного короля свої примхи. Філіп Кіркоров, наприклад, святкує день народження старшої доньки 1 грудня, хоча ніби як народилася вона наприкынці листопада. Цього року Алла-Вікторія (уявляємо, як смикається око у Алли Борисівни на дитячих святах - ред.) обійдеться без пишних урочистостей, бо їх клас шкільний посадили на карантин. А то б зірковий татко розвернувся, як він уміє.", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що старша донька 53-річного артиста Алла-Вікторія народилася 26 листопада 2011 року від сурогатної матері. Алла-Вікторія отримала своє ім'я на честь матері співака Вікторії Марківни та колишньої дружини артиста Алли Пугачової. Стало відомо, що у свій дев'ятий день народження Кіркорова-молодша отримала дорогий подарунок. Золотий браслет вартістю півмільйона рублів доньці зірки естради піднесла близька подруга Алли Борисівни Аліна Редель.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Галкін показав, як Пугачова робить масаж - султану Сулейману і не снилося: "Будні падишаха".

Як повідомляв Знай.uа, суперблондинка Полякова опустила Кароль в прямому ефірі: "Нічого гроші вивозити".

Знай.uа писав, Стоцька і Кіркоров знову разом? Колишній Пугачової видерся до рудої бестії: "Моя дівчинка″.