Популярна українська співачка і світська діва Оля Полякова, яка нещодавно оскандалилася карантинним концертом у Харкові, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Разом з суддею "Топ-моделі по-українськи" і фешн-фотографом Сонею Плакидюк Полякова зробила незвичайну фотосесію. І повністю змінила свій зухвалий образ.

Фірмовими фішками Полякової є розкішне біле волосся і довгі ноги. Але цього разу Полякова зробила ірокез з короткого волосся і відкрила розкішне декольте.

Її волосся зачесане в об'ємному укладанні з зухвалим ірокезом, на обличчі яскравий макіяж, а у вухах масивні сережки, вона впевнено дивиться в об'єктив. До слова, в цьому образі зірка нещодавно з'явилася на зйомках розважального шоу "Маска", яке виходить на одному з українських телеканалів.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Томний погляд, яскраві губи, коротка стрижка і декольте, туго затягнуте в корсет, зробило зі звичної романтичної співачки фатальну красуню.

"зовсім інша, але кайфова", - сказано в підписі до фото.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Олі Поляковій мало України і вона замахнулася на лаври Леді Гаги, шматка м'яса не вистачає.

Як повідомляв Знай. ua, Полякова верхи на жеребці влаштувала українцям повний Jingle bells.

Також Знай. ua писав, що Оля Полякова з зухвалим ірокезом заплутала українців.