Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали незвичайний фотоколаж, порівнявши Тіну з культовою французькою супермоделлю, другою дружиною актора Венсана Касселя, Тіною Кунакі, фігура якої вважається еталоном у дівчат по всьому світу.

Так, обидві зірки приміряли однакові вечірні облягаючі сукні чорного кольору популярного бренду Mônot зі спокусливими вирізами на животі і глибоким декольте. Фанати ж задалися питанням, кому спокусливе вбрання личить більше. Варто відзначити, що аудиторія співачки влаштовує такі голосування не вперше: раніше Кароль "брала участь" в битві образів з легендарними Монікою Беллуччі, Джіджі Хадід і Дженніфер Лопес.

"Хто крутіше❓ 💯 #моднаябітва двох Тін 😁 Тіни Кароль vs Тіна Кунакі 🌟 🔥 💥

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Сукня від американського бренду mônot @monotofficial

Кому личить більше?🔝❤️"

Фолловери почали голосувати, але їх думки розділилися: "Наша Тіна Кароль краще за всіх, була і буде!! Вона талант від бога, таких дуууже мало 💯♥️", " Тіна Кароль😍 😍 😍 😍 😍", " дві красиві Тіни😍 😍", " чесно... їм обом😍 🔥 👍", " обидві красуні! 😍 Однаково личить обом, але нашу Тіну люблю всім серцем)".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.