Відома українська співачка, актриса студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість нарешті наважилась розкрити їх з чоловіком Романом Дудою головний секрет - виявляється, зіркова красуня довгий час дуже вдало приховувала вагітність. 1 травня парочка вперше стали батьками - на світ з'явився маленький хлопчик на ім'я Ваня.

Молода мама вирішила не засиджуватися в декреті - красуня як і раніше відвідує репетиції "Жіночого кварталу", приймає участь у різних зйомках, виступах, шоу. А нещодавно красуня виставила ніжні спільні кадри з колегою і найкращою подругою Мартою Адамчук, позуючи для проекту "Про що їдять у Києві" . Так, зірки приміряли відразу кілька стильних образів, насолоджуючись апетитними стравами за столом з келишком вина в руці, сміючись, обіймаючись, і демонструючи стрункі фігури.

"Зараз така рідкість і радість - вибратися в ресторан!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Дякуємо за проект» про що їдять у Києві", організували подружкам @marta_adamchuk приємний та смачний вечір!"

Фолловери залишилися в захваті: "дівчатка,ви супер красуні"," Красотулі", " Супер👍👍👍👍👍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "красуні!!!😍".