У реаліті "Кохання на виживання" Новий канал покаже справжні кулінарні пристрасті. Відразу в двох випробуваннях учасникам доведеться їсти місцеві страви.

Читайте Знай в Google News!

"Запах у нього був просто огидний – - кривиться Аліна. - Смерділо жабою і річкою. У рідині були червоні крупинки, які не пролазили через трубочку. Не знаю, це шматочки жаби або щось інше. Але мене нудило".

Та й звична на вигляд кров'яна Ковбаса В Перу виявилася незвичайною.

Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу
Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Запах у неї був абсолютно нормальним. Пахла багаттям – - каже Влад. - Але коли я відкусив шматочок-фу, яка гидота. Як на зло, в горлі пересохло, не міг нормально її пережувати, довелося запити все соком жаби.

Але найжахливішим "делікатесом" стала смажена Куї – морська свинка. У Перу її вважають справжніми ласощами і подають в ресторанах. Але Влад і Аліна не поділяли захоплення місцевих.

Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу
Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу

"У морської свинки чітко було видно лапи, зуби, - сумує Аліна. - Якби не Влад, не довелося б її їсти".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, учасник" Кохання на виживання " зізнався у зраді.

Як повідомляв Знай. ua, учасниці" Кохання на виживання " довелося їсти пережовану перуанцями їжу заради коханого.

Також Знай. ua писав, що учасник" Кохання на виживання " не пройшов випробування зрадою, залишився з напівголою дівчиною.