Знаменитий співак Філіп Кіркоров виховує двох дітей-Мартіна і Аллу-Вікторію. Він багато разів зізнавався, що не чає душі в цих крихітках. Тому, коли в будинок приходить свято, особливо таке, як День Народження, Кіркоров робить все, щоб торжество пройшло незабутньо. У перший день зими, 1 грудня, його дочка Алла-Вікторія відзначає свій дев'ятий день Народження.

У своєму Instagram, Філіп Кіркоров поділився відео сюрпризу, який приготував для своєї маленької принцеси. Разом з Мартіном і дідусем, Бедросом Кіркоровим, Філіп встановив на честь дочки величезну ялинку, яка, як видно по відео, захопила дітей. А потім провів дітей в зал, прикрашений вогнями, де їх чекала Святкова вечірка.

Щоб сюрприз вдався, Кіркоров зав'язав Аллі-Вікторії очі шарфиком і зняв його якраз перед входом в зал. Правда, трохи не розрахував і пов'язка вийшла на все обличчя.

" у перший день зими за традицією відзначаємо День Народження Алли-Вікторії 🥳Нам 9 років!🙌 🏻Час сюрпризів!🤩Разом з @phillparty приготували багато чарівництва✨свято починається!.. @allavictoriyakirkorova @martinkirkorov @bedroskirkorov", - написав Філіп Кіркоров під відео.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Чекаємо в Instagram Філіпа Бедросовича фото - і відеозвітів про те, як пройшло чарівне свято і які подарунки отримає Татова принцеса. А поки насолоджуємося кадрами з початку свята.

До речі, в коментарях у Кіркорова засвітилися і українські зірки, такі як Полякова і Цибульська.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, король попси Кіркоров вигнав дочку на мороз і забув про свято: "Татко розвернувся, як вміє".

Раніше повідомляли, Галкін показав, як Пугачова робить масаж-султану Сулейману і не снилося: "будні падишаха".

Як повідомляв Знай.иа, суперблондинка Полякова опустила Кароль в прямому ефірі: "нічого гроші вивозити".