Серед зірок останнім часом пішов тренд показувати своїх батьків. І часом мами знаменитостей просто шокують - вони виглядають як старші сестри. Так вийшло і з мамою зірки " Дому-2” і моделі Олени Водонаєвої.

На своїй сторінці в Instagram Олена опублікувала відеоролик, де вони дефілюють з мамою в майже однакових нарядах. Ларисі Водонаєвій вже 60 років, проте вона продовжує вражати своїм юним і свіжим зовнішнім виглядом. Талія у неї така ж тонка, як у Олени, на струнких ногах ідеально сидять шкіряні брючки і червоні туфельки. Оскільки обидві Водонаєвих з високими зачісками і в темних окулярах, не відразу зрозумієш, де Олена, а де її мама.

"йдемо з Ма, записуватися на" нігтики " 😹 мамині ноги — це найкраща реклама шкіряних штанів від @A.amourrr💔", - написала Водонаєва.

" я в захваті від вас обох, але мама🔥 🔥 🔥 🔥 🔥", " б* яха) щоб я так виглядала в свої 50😂👌🏻🥰🥰🥰", "Нічого собі, у мами фігура ще крутіше ніж твоя", - писали читачі моделі.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Судячи з інтер'єру, відео знімалося в улюбленій б'юті-студії Водонаєвих. У коментарях шанувальники захопилися тим, як модель з мамою виглядають в парі, і тим, яка фігура у Лариси Водонаєвої. До речі, не так давно Олена вже публікувала фото своєї красуні-мами, привітавши її з днем матері.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.ua, Зірку "Дом 2" розбив параліч, колишня красуня показала, як тепер виглядає її обличчя.

Також Знай.ua писав, "Їм по * уй, вони мертві": в Одесі репер Путіна Моргенштерн станцював на кістках загиблих в коледжі