Анастасія Покрищук – відома українська блогерка, яка прославилася завдяки участі в четвертому сезоні реаліті-шоу під назвою "Від пацанки до панянки".

Читайте Знай в Google News!

Вона популярна завдяки своїй епатажній та яскравій зовнішності, заснованої на багатьох хірургічних втручаннях. Настя популярна в мережі під ніком Just Queen, вона часто публікує в Instagram фото і відео, а ще відповідає на питання фоловерів.

Буквально недавно Покрищук поділилася на своїй сторінці в соцмережі новим знімком, який викликав бурхливу реакцію у підписників. Так, в кадрі дівчина стоїть на трасі Харків Дніпро біля автомобіля Ford Mustang. Вона спирається однією ногою об капот машини і кривляється на камеру.

"Радію шо знайшла як відкрити капот на мустанзі 😂 омивач скінчився😂😆", - підписала знімок Настя.

Популярні новини зараз
Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Анастасія Покрищук обзавелася цуценям французького бульдога і показала свого домашнього улюбленця шанувальникам. Дівчина в такому захваті від малюка, що навіть назвала його своїм "новонародженим сином".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, найбільш перероблена з Пацанок передала привіт колишнім: "П*дораси".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Покрищук зізналася, що зробила операцію зі збільшення грудей за 3300 євро і встановила імпланти Mentor 425cc.

Також портал Знай.uа писав, що раніше Анастасія Покрищук показала себе до пластики: знайдіть 10 відмінностей.