Настав перший день зими, і всі почали масово готуватися до зустрічі Нового року. Не стала винятком і співачка Аліна Гросу. У своєму Instagram знаменита "Бджілка" виклала фотографію, де в святковій блискучій сукні стоїть поруч з вбраною новорічною ялинкою.

Сукня відкриває витончені плечі і спину Аліни, на пальці блищить золоте кільце, А у волоссі виблискує ошатна заколочка — Аліна виглядає мило, і разом з тим спокусливо. Своє прекрасне фото Гросу доповнила віршами власного твору.

“С первым днём зимы, любимые❤️ В парках и на улицах Люди целуются, Кружится снег, кружится, Не упадёт... И только мне кажется, Только мне чудится, Счастье и меня непременно найдет. Пусть снег метёт, метёт, метёт.. Мой Дед Мороз ко мне прийдет :) #стихиалинкиблондинки #выбирайгросу " - так підписала свою фотографію Аліна.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват і від фотографії Гросу, і від її вірша. Їй писали, що вона неймовірно талановита, а її сімейне щастя ще попереду. А коли Дід Мороз все-таки прийде, то йому не знайти кращої Снігуроньки. Також фоловери звернули увагу, що після розлучення Гросу помітно покращала — з'явився блиск в очах і та сама фірмова кокетлива посмішка, якою знаменита "Бджілка".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати в захваті.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначною заявою.

Також портал "Знай.uа" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.