Знаменита акторка, раніше відома по імені Еллен Пейдж, яка зіграла в серіалі від Netflix "Академія Амбрелла", оголосила, що з цього дня вважає себе трансгендером.

Тепер дівчина ідентифікує себе як чоловік на ім'я Елліот.

Читайте Знай в Google News!

"Привіт друзі. Я хочу розповісти вам, що я транс, до мене варто звертатися як "він", а звуть мене Елліот. Мені пощастило, що я можу написати це. Що я досяг цього моменту в своєму житті. Також я прошу про терпіння. Моя радість реальна, але тендітна. Правда в тому, що незважаючи на моє щастя і привілеї, я боюся. Я боюся втручання, ненависті, "жартів" і насильства. Щоб ви розуміли – я не намагаюся приглушити момент, який настільки позитивний, але я хочу, щоб ви розуміли всю картину", - написав актор в Instagram.

33-річний Елліот нагадав, що дискримінація по відношенню до таких людей дуже поширена. Люди проявляють грубість і жорстокість, це веде до жахливих наслідків. Лише в нинішньому році більше 40 трансгендерів були вбиті.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Еллен Пейдж, Фото Getty images
Еллен Пейдж, Фото Getty images

Знаменитість звертається до політичних лідерів, які намагаються заборонити трансів, позбавити їх медичної підтримки або прав на існування.

"Усім транс-людям, які стикаються з харасментом, самознищенням, грубим відносинам і жорстокістю: я бачу вас, люблю вас і зроблю все, щоб світ був кращим. Дякую всім, хто прочитав це. З любов'ю, Еліот", - зазначив він.

Відомо, що в 2014 році Елліот, раніше відомий як Еллен, зізнався в нетрадиційній орієнтації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, вагітний хлопець звів світ з розуму – природа взяла своє.

Як повідомляв портал Знай.uа, до Київради балотується відома трансгендерна активістка: "Здається ми дійшли до Європи".

Також портал Знай.uа писав, що відома модель-трансгендер розповіла про знущання: "Кидали їжу, намагалися побити, душили..."